El diumenge 25 a les 17:30h de la tarda tindrà lloc la DEMO DAY del CEV a l’Auditori del Caixaforum, la mostra dels projectes de la nova promoció de Tècnics Superiors en Animació 3D i Videojocs  que surt formada del CEV – Escola de Comunicació, Imatge i So. Amb aquesta gala, per quart any consecutiu, el CEV demostra que vol enfortir la seva aposta en donar una educació afí a la realitat del món laboral promovent l’emprenedoria, donant l’oportunitat als seus alumnes de presentar el seu projecte professional davant d’un públic interessat en l’Animació 3D i els Videojocs, de mirada crítica i esperit creatiu.

Tots els projectes exposats al DEMO DAY, participen al Concurs del MILLOR VIDEOJOC DE L’ANY, on els dos projectes guanyadors seran premiats amb un espai a la BGW (Barcelona Games World), fira on estan presents marques com Sony, Nintendo o Microsoft.

DEMO DAY del CEV serà un acte totalment gratuït, obert a tots els públics, i del que ja pots aconseguir la teva entrada omplint aquest qüestionari d’inscripcions: http://www.cevbarcelona.com/presentacion-proyectos-finales-2017/
A més, si estàs pensant en formar-te com a Tècnic Superior d’Animació 3D i Videojocs, la gala serà una ocasió perfecta per conèixer les tècniques i habilitats que adquiriràs al CEV si decideixes enfocar el teu futur a la indústria del videojoc aprenent a aquesta escola.

Areavisual PROJECT davant aquesta iniciativa favorable a la promoció dels nous professionals del disseny i desevolupament de videojocs, una indústria on predomina l’emprenedoria, col·laborarà en la visibilització de les creacions d’aquestes joves promeses. Des de la nostra comunitat volem recolzar propostes, accions i reflexions que enforteixin l’evolució del sector audiovisual a Catalunya i el posicionin. I amb la cobertura la gala i la presentació dels projectes dels alumnes graduats al CEV establim un compromís per impulsar plegats un espai on poder mostrar la qualitat dels primers projectes dels professionals d’Animació 3D i la Videojocs que representaran en un futur la nostra indústria en l’àmbit internacional.