La Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya, organitzada per l’Ajuntament de Lleida i el Centre Llatinoamericà de Lleida, se celebrarà del 20 al 27 d’abril de 2018. i s’acaba de presentar, com cada any, el cartell, el disseny del qual és obra de l’artista i il·lustradora lleidatana Sonia Alins.

En la presentacio de La Mostra del cartell d’aquesta 24a edició, a banda de l’artista i il·lustradora lleidatana del cartell, Sonia Alins, han estat també presents el controvertit alcalde de Lleida, Àngel Ros, la regidora de cultura, Montserrat Parra, el director de la Mostra, Juan Ferrer, el president del Centre Llatinoamericà de Lleida. Osvaldo Francia, i el director del CECAAC, Santi Lapeira.

Durant la presentació, Alins ens ha explicat que per al cartell de la Mostra volia fer un treball poètic i la inspiració li va arribar pensant en la medusa, que deixava de pedra tothom que la mirés. En aquest cas, l’atracció és positiva, on la cinta cinematogràfica juga el paper dels cabells de serps de la medusa que, en paraules de l’artista, representa “la màgia i la seducció que exerceix el cinema en els espectadors, que durant dues hores t’hipnotitza i et captiva dins la història”.

Un any mes estarem amb la Mostra de Cinema Llatinoamerìcà de Lleida.