La Fundació SGAE a Catalunya renova l’any 2017 la col·laboració amb la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona, que arriba a la seva 25a edició i continua apostant per la promoció i la difusió del treball de les cineastes en particular i de la cultura de les dones en general.

La Mostra és un espai concebut per donar a conèixer la història i el present de la creació cinematogràfica femenina i per convidar diferents públics a descobrir les noves mirades presents en el cinema de dones.

El 22 de juny la Fundació SGAE col·labora en el programa de la Mostra «Curts en femení 2017», elaborat per TRAMA, coordinadora de muestras y festivales de cine, vídeo y multimedia realitzados por mujeres que se celebra a la plaça de Sant Pere de Barcelona. L’acte será gratuït i obert a tot el públic, a les 21:45h del vespre

En aquest programa itinerant de curtmetratges de realitzadores de l’Estat espanyol, s’hi projecten diversos audiovisuals de temàtica femenina: Einstein-rosen, d’Olga Osorio; Elegía, d’Alba Tejero; La invitación, de Susana Casares; La isla inalcanzable, de Sara Renau Wehr i Carla Torres Danés; Lucrecia, d’Eva Marín; Quand j’ètais petit…, d’Elena Molina; Yerbabuena, d’Estefanía Cortés; Zarpazo, de Nerea Castro Andreu; 500 palabras, d’Oihane Amenabar, i Camino de agua para un pez, de Mercedes Marro.