El proper dimarts 1 d’octubre a les 20:00h el documental L’Amor dels poetes a l’espai ST3 de Gracia

Altervideo presenta aquest proper dimarts 1 d’octubre a les 20:00h el documental L’Amor dels poetes a l’espai ST3 de Gracia (Santa Teresa 3, local 2) dins el cicle Més documental,. Després de la projecció, com es habitual entaularem un col•loqui amb els seus directors: Rudy Gnutti i Domenèc Duesa.

L’Amor dels poetes es una recopilació de poemes d’amor de diversos poetes catalans contemporanis recitats per personalitats del món polític, artístic i cultural català. La acurada selecció dels poemes, que compte amb una banda sonora original per a cada un d’ells composada pels propis documentalistes, ens porta a viatjar a través dels diversos estadis o sentiments de l’amor, perquè és d’amor i de la seva expressió en la poesia del què parla aquest l’heterodox documental.

Màrius Sampere, Joan Brossa, Eduard Escoffet, Francesc Parcerissas, Dolors Miquel, Joan Margarit, Eduard Sanahuja i Maria-Mercè Marçal, son alguns dels poetes que transiren per aquest mosaic sobre el panorama de la actual poesia catalana fet amb emoció, i sensibilitat.