Entrega de Premis SGAE Nova Autoria 2013 en el marc del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya Sitges 2013

Hora per confirmar

Cinema Prado (Carrer Francesc Gumà, 8 – Sitges)

El cinema Prado de Sitges acull la gala de lliurament dels Premis SGAE Nova Autoria 2013 en el marc de la 46a edició del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. L’autoria emergent i la nova creació audiovisual de les escoles de cinema de Catalunya tenen aquesta nit el seu moment estel·lar en el certamen cinematogràfic.

Organitzats per la Fundació Autor de la Societat General d’Autors i Editors, aquests guardons van néixer fa 13 anys amb la voluntat de descobrir, promoure i ajudar a difondre les produccions audiovisuals que elaboren els alumnes de les escoles cinematogràfiques catalanes.

Lluís Arcarazo, guionista de cinema i televisió; Àlex Martínez Casamada, compositor i orquestrador de bandes sonores, i Mireia Ros, actriu, guionista i directora de cinema, han integrat el jurat dels premis d’enguany.