EL SEMINARI DEL MES

CREACIÓ I DESENVOLUPAMENT DE PROJECTES TRANSMÈDIA

Dimecres 30 d’octubre de 2013
De 19 a 21 hores
A la seu de la SGAE i la Fundació Autor a Catalunya (Passeig Colom, 6. Barcelona)

Activitat gratuïta. Cal confirmar assistència aquí

A càrrec de Daniel Resnich, guionista, productor transmèdia i docent. Pertany a la Junta de Guionistes Associats de Catalunya (GAC) on ha creat el 1er Concurs de Guió Transmèdia d’Espanya.

Avui en dia parlar d’audiovisual és parlar d’un nombre important de plataformes diferents. I els nostres projectes han de estar adaptats a elles, no només per a que es puguin visionar, sinó per a que interactuïn amb la tecnologia i l’usuari.

Daniel Resnich actualitzarà als diferents sectors de l’audiovisual sobre com articular la creació de nou contingut transmèdia i multipantalla i les seves formes d’explotació, així com les noves maneres de treball i perfils associats a la seva creació.

Daniel Resnich, Lic. Comunicació Audiovisual perla UPF, és docent de postgrau, guionista i productor de continguts transmèdia, radicat a Barcelona. Realitza seminaris en diferents institucions relacionades amb el sector audiovisual (Universitat Autònoma de Barcelona, MAC, Filmoteca de Catalunya, Estudio de Cine, ECIB, Plató de Cinema). És un apassionat de la convergència cultural i de les noves possibilitats que s’obren en el camp social, l’educació i de l’entreteniment. És co-fundador de Goodmoment, una agència de continguts on es creen, desenvolupen i assessoren projectes audiovisuals transmèdia per a diferents productores.

Des del 2013 pertany a la Junta de Guionistes Associats de Catalunya (GAC) on ha creat el 1er Concurs de Guió Transmèdia d’Espanya.

 

http://es.linkedin.com/in/danielresnich
www.twitter.com/puntodegiro2

Segueix-nos facebook.com/CPACatalunya i @CPAC_cat