Divendres 18 d’octubre

Sessió informativa «La indústria audiovisual canadenca, oportunitats per a les empreses catalanes» organitzada per Catalans Films&TV/PROA

11.00 hores

Espai Club

La seu de la SGAE i la Fundació Autor a Catalunya acull la sessió informativa «La indústria audiovisual canadenca, oportunitats per a les empreses catalanes» que, organitzada per Catalans Films&TV/PROA, es dirigeix als productors audiovisuals.

La conferència serà a càrrec de l’especialista i directora executiva de Telefilm Canada, Carolle Brabant.

Places limitades. Imprescindible confirmar assistència a: info@catalanfilms.cat , indicant nom, empresa, càrrec, email i si necessiteu servei de traducció simultània.

Dissabte 19 d’octubre

Trobada «JazzTimes Before & After», amb el músic Ravi Coltrane i el crític Ashley Kahn, en el marc del cicle «Jazz a la SGAE»

12.00 hores

Sala Mompou

Organitzat conjuntament per la Fundació Autor de la SGAE i el Festival Internacional de Jazz de Barcelona, aquest dia s’inicia el cicle «Jazz a la SGAE» amb la trobada del músic Ravi Coltrane i el crític Ashley Kahn a la sessió «JazzTimes Before & After».

Amb la col·laboració de la revista nord-americana JazzTimes, tindrà lloc una entretinguda trobada amb l’artista Ravi Coltrane, protagonista de dos concerts al certamen de jazz, que conversarà amb l’autor i crític musical Ashley Kahn. La sessió té com a punt de partida l’escolta d’una sèrie de peces musicals prèviament escollides per Kahn que Coltrane escoltarà sense disposar d’informació prèvia. La conversa entre tots dos començarà sempre amb l’escolta de la música que l’intèrpret no coneix (before) i, una vegada endevinat o revelat de qui es tracta (after), Coltrane i Kahn continuaran parlant sobre la música que s’haurà escoltat.

L’objectiu és que el músic se senti lliure, sense prejudicis, a l’hora d’escoltar música. A l’acte, i de forma desenfadada, els assistents també participen en el secret i juguen a endevinar.

Acte gratuït en anglès. Places limitades.

Imprescindible confirmar assistència a:

Tel.: 93 268 90 00 / ext. 2208 i 2204

adejesus@fundacionautor.org / pchuecal@sgae.es