La 13a edició del BCN Sports Film Festival, que tindrà lloc del 20 al 28 de febrer de 2023 comptarà amb 67 produccions audiovisuals que es projectaran en 7 seus diferents: Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch, Cinemes Girona, Centre Cívic Cotxeres de Sants, Centre Cívic El Sortidor, Institut Français de Barcelona, Centre Cívic Bon Pastor i l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (INEFC).

EL Festival comptarpa amb autèntiques “joies audiovisuals” peces amb les quals aprendrem que l’esport és un instrument per a fomentar el camí cap a una societat més compromesa. Produccions que ens donaran a conèixer les vides i gestes d’alguns noms propis de l’esport. Curtmetratges d’animació, ficció i documentals que generaran un espai de reflexió i debat que fomenten el respecte i la diversitat.

WEB DEL FESTIVAL 

El BCN Sports Film Festival arrencarà amb la cerimònia d’inauguració el dilluns 20 de febrer a les 19h en el Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch (Barcelona). 

SEUS

Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch

Av. de l’Estadi, 60, 08038 Barcelona

Cinemes Girona

Carrer de Girona, 175, 08037 Barcelona

Centre Cívic Cotxeres de Sants

Carrer de Sants, 79, 08014 Barcelona

Centre Cívic El Sortidor

Plaça del Sortidor, 12, 08004 Barcelona

Institut Français de Barcelona

Carrer de Moià, 8, 08006 Barcelona

Centre Cívic Bon Pastor

Plaça de Robert Gerhard, 3, 08030 Barcelona

Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (INEFC)

Carrer Jocs del 92, 08038 Barcelona