El proper dimarts 7 de gener a les 20:00h el documental …de toda la vida a l’espai ST3 de Gracia

 

Altervideo presenta aquest proper dimarts 7 de gener a les 20:00h el documental …de toda la vida a l’espai ST3 de Gracia (Santa Teresa 3, local 2) dins el cicle Més documental,. Després de la projecció, com es habitual entaularem un col•loqui amb la seva directora : Lisa Berger.

…de toda la vida, és un documental sobre les vides d’algunes dones que van participar en la revolució social durant la guerra civil a Espanya. Són supervivents d’un moment únic de la història mundial. Es mostren tan dinàmiques i vives ara com ho van ser en la seva joventut, en el punt àlgid del moviment llibertari. Amb els seus exemples encarnen l’ideal anarquista d’autogestió, educant-se, creant noves normes de relacions socials basades en la igualtat, col·lectivitzant els centres de treball i organitzant la vida quotidiana de la rereguarda. Totes són membres del sindicat anarcosindicalista CNT, que al juliol del 36 va ser el representant majoritari de la classe obrera a Espanya.

de tota la vida és una trobada càlida amb unes persones, les idees de les quals, d’una societat més justa i més humana, ha perdurat tota la vida.

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=Nr8ILX4ggpQ