Dins la Nova programació de Fibracat TV: s’Samplia l’exitós Feministic d’Ana Polo i estrena nous espais centrats en talent femení i revolució tecnològica com Rol de gènere, que trenca estereotips en oficis i aficions, i L’altra mirada, que descobreix dones dedicades en cos i ànima a l’art i l’artesania 

Fibracat TV comença el 2022 carregada de novetats. Una de les més destacades és el retorn a la graella de l’exitós Feministic (cada dilluns a partir de les 20h), que s’emet amb nou format. En aquesta temporada, l’Ana Polo farà els seus monòlegs carregats d’humor i ironia però també serà reportera de carrer i resoldrà consultes de l’audiència. Feministic és un espai veterà a la graella de Fibracat TV presentat per Ana Polo, periodista, humorista, reportera i guionista que s’autodefineix, en to irònic, com “la teva feminazi de confiança”.  Polo analitza fenòmens actuals des d’un punt de vista feminista i sempre carregat d’humor.  Els seus monòlegs ja van rebre una gran acollida tant a Fibracat TV com en el consum online en la temporada passada. 

La programació de Fibracat TV es renova amb més estrenes: cada dilluns (a partir de 20.30h) arriba L’Altra mirada, que retrata dones dedicades a l’art i l’artesania. En les primeres entregues, s’acosta a la mirada de Judith Pellicer (ceramista), Sara Falcó (il·lustradora), Pia Amat (joiera) i Gitza Krotzsch (ballarina). Els dijous (a partir de les 20.30h) arriba una altra novetat: Rol de gènere, un espai que visibilitza persones que s’han enfrontat a la pressió social i s’han dedicat a disciplines que es relacionen amb el sexe contrari. El primer exemple és la Marta Ballús, que fa arts marcials mixtes.  

Continuen a la programació de Fibracat TV espais consolidats com STEM Aquí, que vol promoure vocacions científiques entre les noies; La mare del Tano, una mirada irònica sobre els tòpics que acompanyen la maternitat;  La pàgina en blanc, que reflexiona sobre el món de l’escriptura; L’enginy (in)visible, on Núria Salan descobreix dones que han fet progressar la humanitat però estan invisibilitzades, o el Club Sessions, amb les millors djs.