S’ha publicat el segon episodi del pòdcast del MAC.

Hi trobareu una complerta entrevista amb Elena Neira, investigadora especialitzada en nous models de distribució audiovisual; que ens explica el moment que viu al sector amb la ràpida aparició de diverses plataformes que cerquen el seu “nicho” al mercat.

També, el director de l’Observatori de la Ràdio, Josep Maria Martí; ens explica com el model tradicional de ràdio evoluciona cap un model de “radio a la carta” i com incideixen en aquest ámbit les diverses plataformes d’audio en formats podcast, i com tot plegt incideix en quelcom tan sensible com la medició de les audiències

També la del director executiu de l’empresa Neovideo Digital, Albert Renú, ens explica les principals novetats del sector audiovisual que presentaran a Fira Mac, en una secció que coordina Artau Bellavista, responsable de la Fira.

Carles Riobó (coordinador del Mac) presenta la secció de notícies, i per últim es presenta una secció d’agenda dels propers dies, coordinada per Pol Purgimon, coordinador de comunicació del Mac

El programa està coordinat i dirigit per Lau Delgado, director del Centre Audiovisual Roca Umbert de Granollers, recinte on es desenvolupa el Mac,

ENLLAÇ AL PODCAST