L’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya, que convocar els Premis Zapping, és una entitat sense afany de lucre que, com explica a la seva web “treballa per la qualitat als mitjans audiovisuals i en la defensa dels drets dels usuaris, especialment dels menors d’edat, que són els més indefensos davant les pantalles”.

L’entitat que es crea al 1985, sorgeix com expliquen “arran la preocupació d’uns pares de família pels continguts que la televisió oferia els seus fills. Avui, l’associació agrupa més de 17.000 persones a Catalunya. El desenvolupament de les noves tecnologies del món audiovisual i la pròpia demanda dels usuaris ha conduït a una progressiva ampliació i adaptació del treball de l’Associació”.

Ara és pot conèixer la ingent activitat que desenvolupen, a banda dels Premis Zapping, en la Memòria que acaben de publicar referida a l’activitat de l’any passat

ENLLAÇ A LA MEMÒRIA