RESUM DE LES ACTIVITATS ISE EN AQUEST ENLLAÇ

LLUM BARCELONA (DEL 2 AL 4 FEBRER 2024)

ISE patrocina per tercer any consecutiu el festival de arts lumíniques Llum BCN

L’edició del 2024 il·luminarà els carrers de Barcelona del 2 al 4 de febrer. ISE anuncia amb orgull el tercer any de patrocini de l’enlluernador festival d’arts lumíniques Llum BCN 2024. L’esdeveniment, que transformarà Barcelona en una obra mestra de llum del 2 al 4 de febrer; és un programa de l’ICUB que promet un viatge immersiu als àmbits de l’art contemporani, la tecnologia i el disseny d’il·luminació d’avantguarda.

Mike Blackman, Director Executiu d’Integrated Systems Events, declara: “Estem encantats de col·laborar una vegada més amb l’extraordinari Llum BCN, una simfonia visual que mostra la màgica unió de l’art i la tecnologia. Reflecteix a la perfecció el lema d’ISE 2024 (La teva destinació per a la innovació), oferint als assistents una visió fascinant de la fusió entre la tecnologia i l’art lumínic aquí mateix, a Barcelona.”
Esteve Caramés, Cap de la Direcció de Programes Culturals de l’Institut de Cultura del Ajuntament de Barcelona, afegeix: “El festival Llum BCN vol ser un punt de trobada entre la creativitat artística i la innovació tècnica i audiovisual. ISE reuneix les principals indústries mundials del sector, i per a nosaltres és una oportunitat de connectar amb les tendències més
innovadores i aprendre de les darreres possibilitats tècniques al servei del talent i la creativitat artística.”

RECORREGUT PER LLUM BARCELONA EN AQUEST ENLLAÇ


El festival Llum BCN 2024 inclou 46 instal·lacions lumíniques: 13 instal·lacions d’artistes internacionals i locals, 17 instal·lacions de les escoles universitàries d’arquitectura i disseny de Barcelona, ia la categoria +Llum, 11 instal·lacions del circuit alternatiu Off Llum i 5 instal·lacions d’altres col·laboracions.

La peça central del festival és una captivadora presentació de l’aclamat estudi britànic United Visual Artists (UVA), titulada ‘Patterns and Recognition: Composition in Three Parts by United Visual Artists’. Comissariada per José Luis de Vicente i María Güell, la presentació inclou tres innovadores instal·lacions: Silent Symphony, Vanishing Point i Present Shock. Aquestes instal·lacions combinen a la perfecció les noves tecnologies amb mitjans tradicionals, com l’escultura i la performance, per explorar els marcs conceptuals i els fenòmens naturals que conformen la nostra
cognició.

Avanç exclusiu: Tech Talk de Llum BCN a ISE 2024
Portant el festival dels vibrants carrers al cor del recinte firal, ISE convida els visitants a na fascinant Tech Talk dimecres 31 de gener (16:30-17:30) a l’ISE Show Floor Stage al pavelló 4. Aquest esdeveniment gratuït ofereix un avenç exclusiu dels projectes, la tecnologia, la llum i les projeccions del festival. Els assistents podran submergir-se en la inspiració que hi ha darrere de cada
instal·lació i ser testimonis de la convergència entre la innovació i l’art.

ENLLAÇ AL FESTIVAL LLUM

PROGRAMA DEL LLUM 2024 EN AQUEST ENLLAÇ