Un any més arriba Pre Mecal, l’avantsala de festival Mecal Pro. En aquesta nova edició es podrà veure una selecció dels videoclips i anuncis publicitaris més creatius, irreverents i salvatges de l’últim any.

Pre Mecal escalfa motors abans de la 22a edició de Mecal Pro, que tindrà lloc de dijous 19 de març a el diumenge 5 d’abril, amb tres sessions que oferiran un aperitiu audiovisual amb projeccions al voltant de dues temàtiques: videoclips i publicitat creativa.

Com a novetat, en aquesta edició estrenem espai per a les sessions de Pre Mecal. Situat al Born, Abaixadors10 acollirà les tres sessions on, durant una hora i mitja, la música i la publicitat seran les protagonistes.

Les tres sessions de Pre Mecal comptaran amb la projecció dels millors espots i vídeos musicals de la temporada. Un festí audiovisual en què els highlights de l’àmbit de l’videoclip i de la publicitat creativa serviran de preparatiu per al proper Mecal Pro 2020. Es projectaran en pantalla gran els videoclips més originals d’artistes com The Chemical Brothers, Alicia Keys i Ladilla Russa, entre altres, així com la publicitat més impactant de l’últim any en l’àmbit internacional. A més, cada setmana conclourà amb un especial de videoclips. La primera sessió comptarà amb Clips in Motion, un especial de videoclips animats que inclourà algunes de les obres més acolorides i provocadores d’artistes com Meg Myers, Editors o Björk. La segona sessió culminarà amb un especial Weirdo de videoclips rarunos que ens farà explotar les ments amb una selecció de peces d’artistes internacionals. Entre ells destaquen els treballs de grups com Shortparis, TNGHT i Xiu Xiu. A la tercera sessió comptarem amb l’especial Curtmetratge = Videoclip, de videoclips amb fil narratiu d’una gran qualitat visual, acompanyats de veus com la de Jay-Z amb Glòria Carter i grups com Mura Massa i Rainbow Kitten Surprise.
 

on | Abaixadors10 (Carrer dels Abaixadors 10, 08003 Barcelona)

quan | Dissabtes 15, 22 i 29 de febrer de 2020 | 19: 30h – obertura de portes, 20: 00h – inici de la sessió

entrades | 4 € a taquilla