OFFF Talks convida a l’agència B-Reel a parlar de com connectar marques i audiències modernes a través de la innovació en la narració i la tecnologia
Això serà el proper dijous 20 de febrer el Festival OFFF convida B-Reel, l’agència creativa internacional que basa el seu procés creatiu en la cultura i la passió de fabricant per aprofitar la tecnologia per crear nous productes i serveis digitals.

B-Reel ha treballat amb marques líders com Moschino x H&M, Netflix, Google, Facebook i LVMH per crear experiències atractives i entretingudes.


Aquesta és la tercera conferència fruit de la col·laboració amb IDEAL, el nou Centre d’Arts Digitals de Barcelona que s’enmarca dins de les activitats del 20 aniversari del festival. OFFF TALKS AT IDEAL BARCELONA

20 DE FEBRER – 20:00

IDEAL BARCELONA
c/ Dr. Trueta 196-198.


ENTRADA GRATUÏTA AMB INSCRIPCIÓ PRÈVIA AQUÍ
www.offf.barcelona.com
www.idealbarcelona.com