El dilluns 14 de febrer, i fins el diumenge 20 arriba a Barcelona el BCN Sports Film Festival 2022, en la seva 12nà edició.

El BCN Sports Film Festival comptarà amb 84 produccions audiovisuals gratuïtes repartides en 7 seus diferents de Barcelona (Museu Olímpic, Cinemes Girona, Museu i Centre de l’Esport Melcior Colet, institut Français i els centres cívics del Sortidor, Bon Pastor i Cotxeres de Sants).

El Festival es durà a terme en un format mixt, per la qual cosa es podrà veure de manera presencial o virtual.

A través de la pàgina web oficial www.bcnsportsfilm.org/programacio es pot accedir tan a la programació com a la reserva d’entrades. En la programació trobem gran varietat en gèneres, formats i procedència dels treballs presentats.

Logicament la sessió del Institut Francès presenta “Bienvenue au sport” amb produccions del país veí També val a destacar la història de dues pioneres d’Ors Olímpics a Barceona 92 com Miriam Blasco i la selecció femenina de hockey…

Algunes de les sessions presentades posen l’accent en temes de gènere de gran actualitat des de la mirada de l’esport com ara “L’esport no té gènere” o “No ens etiquetis”…

A la fí, BCN Sports és un magnífic espai per a tener una visió “diferent” de l’esport, a la que estem acostumats en els grans mitjans audiovisuals, on basicament es presenten els aspectes competititius, més massificats.u

Val a dir que tot i que l’accés és gratuït, val a dir que és necessari sol·licitar l’entrada amb la finalitat de poder tenir controlat l’aforament. Les sessions virtuals es poden veure a través de la plataforma festhome: http://tv.feshome.com/festival/bcn-sports-film, cal sol·licitar un tiquet gratuït en la mateixa plataforma.

La presentació d’aquesta nova edició es va dur a terme en la roda de premsa que ha tingut lloc de manera virtual. L’acte ha estat presidit per David Escudé, president de la Fundació Barcelona Olímpica i regidor d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona; acompanyat d’Agustí Argelich, director del BCN Sports Film Festival 2022; i Maribel Martínez de Murguía, jurat oficial del festival i campiona olímpica a Barcelona’92 amb la selecció d’hoquei herba.

ACCÉS A LA RODA DE PREMSA

Us convidem a seguir en directe la cerimònia d’inauguració el dilluns 14 de febrer les 19h a través del canal youtube: Fundació Barcelona Olímpica – Museu Olímpic