Enguany, el Clúster Audiovisual estarà al Catalonia Pavilion (CS100 – Congress Square) i a l’estand compartit amb l’Ajuntament de Barcelona (CS224 – Congress Square).

Durant els dies de la Fira estàn previstes les següents activitats:

EUROPEAN VIRTUAL PLATÓS STUDIOS

Dimarts 30 de gener, de 16:20h a 17:15h Sala CC5.3
Afegeix al calendari

Accés lliure per a acreditats a la fira  Sessió en anglès

Els platós virtuals en led proliferen a Europa a un ritme insòlit. En aquesta sessió posarem en diàleg els platós virtuals més importants d’Europa, guanyadors d’Emmys i Oscars per al seva feina al capdavant de produccions com Game of Thrones, House of the Dragon, o The Boys, entre d’altres. Explorarem quines són les tecnologies i els models de negoci que estan marcant la pauta d’una nova era en la producció virtual europea. Més informació
Amb:David Bermbach, Vicepresident i Cap Tècnic de la Unitat de Solucions de Negoci, ARRI (plató impulsat en col·laboració amb NEP).Bruno Corsini, Co-Fundador, Plateau Virtuel (Sony).Patrick Morris, Co-Fundador i Director Creatiu, APPIA i Plató Nou (projecte de Lavinia).Billy Brooks, Virtual Production Supervisor, Pixomondo.Moderat per Martí Genís, Fundador de Pospotime. Inscripcions

Nuevos roles profesionales en producción virtual en led

Dimarts 30 de gener, de 12:00h a 12:40h ISE Showfloor Stage, Tech Talks Español

 Afegeix al calendari Accés lliure per a acreditats a la fira Sessió en castellà

Virtual Production Supervisor, VFX Supervisor, Direcció, Direcció de Fotografia… la producció virtual ha canviat el fluxe de treball en els sets, introduint nous rols professionals i modificant aquells prèviament existents, tant a nivell tècnic com creatiu. Quins són aquests rols? Com interactuen i quines dinàmiques de treball generen? Més informació.
Amb:Sergi Silva, Virtual Production Supervisor, Orca Studios.Adrián Pueyo, Head of VFX & Virtual Production, Orca Studios.Geoffrey Cowper, Director.Moderat per Manu León, Director de Fotografia.

Inscripcions

Els nostres socis i sòcies seran presents en estands propis i també sota els paraigües dels estands de la Generalitat de Catalunya (Catalonia Pavilion) i l’Ajuntament de Barcelona.A l’estand de l’Ajuntament de Barcelona (CS224 – Congress Square): Blit, Lowkeymoves i OnInOff (Onionlab).Al Catalonia Pavilion (CS100 – Congress Square): Albadalejo, Blackfish, Centre de Visió per Computador, Eurecat, Eyesberg, Fluendo, EGM, NRDmultimedia, Onionlab, Windowsight.Amb estand propi: 3Cat (Pavelló 4), d&b audiotechnik (7E150 – Pavelló 7 i Audio Demo Room E7 – Pavelló 8), EPSON (3J100 – Pavelló 3), INFiLED (3C100 – Pavelló 3), Panasonic (3J500 – Pavelló 3), Lang (3H500 – Pavelló 3), SONO (4D330 – Pavelló 4), Watchity & Ebantic (4H820 – Pavelló 4).

Descarrega el programa complet
Troba’l aquí
Entrades gratuïtes
Si encara no la tens, aconsegueix la teva acreditació gratuïta amb el codi promocional:J5LCEK9ZSi tens problemes per aconseguir la teva entrada llegeix les INSTRUCCIONS.
Aconsegueix l’acreditació gratuïta