Del 12 al 14 de gener el CCCB acollirà la segona itinerància del programa “Manifestos Fílmics Feministes”, un cicle anual de La Mostra que enguany recull propostes fílmiques del panorama del cinema feminista amateur vinculat al moviment Riot Grrrl 💥

En aquest mateix context, explorarem el potencial de les pràctiques d’autoedició, que ja nodrien els corrents underground dels anys noranta, amb el taller de creació ¡PIM PAM PUM! ¡Fanz-cine! impartit per l’artista i il·lustradora Angie de la Lama, amb qui ens endinsarem al món del fanzín, el D.I.Y i la seva relació amb l’audiovisual i l’autogestió.

Encara sou a temps d’aprofitar les últimes places lliures que queden en aquest enllaç!

Les margarides, de Věra Chytilová
Taller ¡PIM PAM PUM! ¡Fanz-cine!
 Mary Jane’s Not a Virgin Anymore, de Sarah Jacobson
Sessió de curtmetratges