El 24 d’octubre, en el marc del FILMETS PRO, tindrà lloc la sessió especial el format presencial de l’Inspira’t TV amb Els 25 formats més innovadors de l’any.

Datings, realities, emotainment, retrotainment, quizs, true-crime, intel·ligència artificial… Comencem a acostumar-nos a tot un vocabulari insòlit al voltant dels formats televisius. I és que més que mai, les cadenes aposten per formats que fusionen gèneres diversos, amb una clara aproximació entre la ficció i l’entreteniment.

En aquesta sessió especial d’Inspira’t TV, farem un recorregut pels formats que han marcat tendència aquest any a les televisions de tot el món i veurem com la indústria audiovisual és converteix cada cop més en generadora de continguts sense importar el canal de difusió.

A càrrec de Miquel Garcia del Laboratori de Formats de TV3.

Tindrà lloc al Centre Cultural El Carme de Badalona (C/ Francesc Layret, 78-82).

FORMACIÓ I INSCRIPCIONS EN AQUEST ENLLAÇ