El 4 de setembre a les 18:30 h a la CASA SEAT (Pg. de Gràcia, 109) tindrà lloc la sessió Barcelona, capital audiovisual dins de Moments Estel·lars, el cicle d’entrevistes organitzat per The New Barcelona Post i per on ja han passat altres cares conegudes com Joan Laporta.

El periodista Toni Aira conversarà amb Miquel Rutllant, president del Clúster Audiovisual de Catalunya, i Mike Blackman, director de la Fira ISE. 

Serà una jornada on analitzaran el potencial que la indústria audiovisual té a Barcelona gràcies a iniciatives com l’arribada a la ciutat de la la Fira ISE i el Hub Audiovisual de les Tres Xemeneies, la Catalunya Media City.

Durant aquest temps, el Clúster ha actuat com a agent connector entre l’ISE i les institucions catalanes i com a representant de la indústria local i ha arribat a ser el clúster audiovisual regional format per empreses audiovisuals més gran d’Europa.

ENTRADA GRATUITA AQUI