Subvencions per a commemoracions d’esdeveniments, personalitats o entitats de l’àmbit de la cultura catalana (CLT503)Són subvencions per finançar, durant un període biennal, els projectes i les activitats relacionats amb commemoracions d’esdeveniments, personalitats o entitats de l’àmbit de la cultura catalana.

A qui va dirigit?Ajuntaments de Catalunya o els ens que en depenen, així com les fundacions, les associacions i altres entitats privades sense finalitat de lucre, amb domicili social a Catalunya.

En el cas de la modalitat b, també hi poden optar les empreses de trajectòria cultural excepcional o titulars d’equipaments culturals rellevants que celebrin la commemoració de la seva creació, sempre que les activitats es duguin a terme a Catalunya.Termini de presentació de sol·licituds: del 27 de juliol al 13 de setembre a les 14.00.00 de 2023.

Visiteu el web per a més informació i per demanar aquest ajut