Les Ajudes per a la modernització i la innovació de les indústries culturals i creatives 2022, que convoca el Ministeri de Cultura obren ara el termini d’inscripció. L’objectiu d’aquesta convocatòria és modernitzar i innovar les indústries culturals i creatives en els diferents sectors. Fomentaran les inversions per a la creació i difusió de continguts digitals. També es prioritzaran aquelles que permeten la modernització i el desenvolupament tecnològic, incrementen la generació d’ocupació i proporcionen una major dinamització de la indústria cultural.

Nota: el sector del videojoc no es troba inclòs en aquesta convocatòria. Previsiblement en els propers mesos es convocarà una ajuda específica per a aquest sector cultural.

¿Qui es pot beneficiar? Consulta el text de la convocatòria i el vídeo explicatiu per a més informació.

Plaça de presentació de sol·licituds:

Fins el 29 d’abril de 2022 a les 14:00