El Festival de Cinema de Terror de Sabadell ha seleccionat ja els curtmetratges de producció catalana que opten als Premis TAC (Terror Arreu de Catalunya) d’aquest any, format per un total de 32 produccions catalanes que durant el 2022 van participar en les seccions oficials dels catorze festivals adherits.

Els 5 finalistes es donaran a conèixer al Cryptshow Festival

El llistat dels cinc finalistes es donarà a conèixer durant el Cryptshow Festival que tindrà lloc a Badalona els dies 1,7, 8 i 9 de juliol. Un cop escollits els finalistes, un jurat constituït per 3 professionals del sector audiovisual serà el responsable de premiar els millors curtmetratges de producció catalana de gènere de terror o fantàstic. Opten al Premi a Millor Curtmetratge, Millor Interpretació i Millors Efectes Especials, a més del premi del Públic.

Entre els curtmetratges seleccionats es troben 60 segons, de l’acadèmic Joan Ramón Armadàs, i Annita y todos los niños merecen una familia de l’acadèmic Marc Velasco.

Els noms dels guanyadors i guanyadores s’anunciaran a l’octubre, en el marc del Cardoterror de Cardedeu.