L’associació Productors Audiovisuals de Catalunya- PAC, i Areavisual Project, empresa gestora de les comunitats areavisual.cat, com i org han signat un acord de partenariat, el passat divendres 12 de maig. PAC i Areavisual reivindiquem comunicar-nos en català, perquè ens aporta valor, compromís amb l’entorn, RSC i sostenibilitat.PAC es converteix així en la primera entitat que signa un acord de partenariat amb Areavisual, que té la voluntat d’arribar a formules de col·laboració amb el major nombre possible d’entitats del país. 

Aquest acord facilitarà que tant les comunicacions corporatives de l’entitat i els propis events puguin tenir una major repercussió. També els propis associats de PAC tindran una àmplia difusió en les plataformes web, xarxes socials i butlletins electrònics que gestiona Areavisual Project SL. 

La voluntat d’Areavisual és incrementar l’abast i nombre d’afiliats a les seves plataformes que poden aportar comunicacions d’interès per la totalitat de la comunitat audiovisual i PAC incrementa la seva notorietat oferint als socis/es també un tracte de major valor a les plataformes d’Areavisual.

Areavisual Project va nèixer com empresa editora de les publicacions professionals del mateix nom i a partir de 2010 es va transformar en gestora de les comunitats, que nodreixen el contingut de la plataforma. L’empresa manté una intervenció editorial que complementa l’aportació dels membres afiliats a la comunitat.  

L’acord de partenariat va ser signat per Norbert Llaràs, president del PAC (al centre de la foto) i per Jordi Jové (esquerra de la foto) i Daniel Condeminas (dreta de la foto), representants de l’empresa gestora de les comunitats professionals d’Areavisual.