L’avanç de programació presenta més d’una vintena de sessions de continguts i activitats, que culminen amb el lliurament dels Premis de Comunicació Local

El 14 de juny, Granollers acull una nova edició del mercat de la comunicació de proximitat de Catalunya que enguany acollirà sessions divulgatives sobre intel·ligència artificial (IA); noves regulacions públiques pràctiques i protocols de sostenibilitatnovetats tecnològiques i darreres tendències en la generació i distribució de continguts en formats televisiu, sonor i projectes híbrids digitals.

La novetat d’enguany serà la celebració de sessions pitchings de producció de projectes audiovisuals per a plataformes TDT, Ràdio digital, OTT i agregadors de pòdcasts, impulsades per la Xarxa Audiovisual local (XAL). La gran trobada professional del sector de la comunicació de proximitat tindrà lloc el pròxim 14 de juny a la seva seu habitual, Roca Umbert Fàbrica de les Arts de Granollers.

ENLLAÇ A INSCRIPCIONS