L’edició 2021 de les Jornades Professionals, que es celebraran els propers 10 i 11 de novembre dins del Festival de Cine de Terror de Molins de Rei obren la seva convocatòria d’inscripció de participants amb projecte, fins el 15 d’octubre, també amb la possibilitat d’inscriure-s’hi com a espectador/a de forma anticipada.

El programa, que inclou  xerrades i tallers pensats per a cienastes, on altres professionals comparteixen la seva experiència i coneixements, i també  un Pitching de Projectes a empreses del sector, prèviament seleccionats i acompanyats,  s’anirà confirmant al llarg del mes d’octubre amb la llista d’emreses i institucions assistents.

Plantejades com punt de trobada entre cineastes emergents  de gènere de terror i fantàstic, i la indústria del cine, aquestes Jornades Professionals pretenen oferir a les nves autories un espai adequat per a la creació de xarxes, l’intercanvi i la millora de coneixements, i també la maduració de projectes.bases oficials inscripcions