IMPACTE! Festival de Cinema i Drets Humans de Catalunya és una iniciativa sociocultural independent, que estimula el debat i la consciència social de la ciutadania sobre aspectes relacionats amb els Drets humans i la Justícia global, a través d’una proposta de pel·lícules de qualitat. De fet, aquest Festival és el primer dels múltiples projectes de l’Associació Impacte. Cinema i Drets Humans, que desenvoluparà iniciatives de promoció i divulgació dels DH a través dels mitjans audiovisuals, en diferents canals, moments, ambients i localitzacions.

Enguany el Festival es desenvolupa entre els dies 3 al 21 de maig en la seva tercera edició IMPACTE! Festival de Cinema i Drets Humans de Catalunya i ho farà amb la programació de 35 pel·lícules (15 llargmetratges i 20 curtmetratges) que es desplegarà presencialment per tot el territori a les seus de Barcelona (Cinemes Girona), Girona (Cinema Truffaut), Lleida (ScreenBox) i Reus (Centre de Lectura), i també online a Filmin amb una selecció de llargmetratges i a la web d’IMPACTE! amb tots els curtmetratges. 

Les pel·lícules que podrem veure estan en aquest enllaç