El proper Dilluns 15 de Maig a les 19.30h es projectarà a la Filmoteca de Barcelona el curtmetratge NO VULL SER UN HEROI, un projecte de l’Associació MUA Solidaris, que va de la mà de la Generalitat i l’hospital Sant Joan de Déu, i que està cridada a ser una de les produccions de l’any. Dirigit per Joan Paüls, és un projecte solidari sobre el càncer infantil que té al darrere moltíssima gent implicada i que respira aquell aire de les grans produccions. No es tracta només de cinema, ja que el projecte trascendeix clarament la pantalla, inspirat per casos de nens i nenes reals, i que vol començar el seu camí per donar visibilitat i despertar consciències. Per sobre de tot, és un projecte molt emocionant.

Per veure la pel·lícula només cal treure l’entrada gratuïta per Entrapolis. Serà una nit de cinema, i haurà molta gent del sector i, sobretot, es podran aconseguir passos endavant per ajudar a la recerca del càncer infantil.✨

Dilluns 15 de Maig, 19.30h, Estrena Barcelona – Entrades en aquest enllaç: