El darrer cap de setmana arriba als cinemes La mesita del comedor, el film de terror dirigit per Caye Casas, amb la producció de Norbert Llaràs, Diego Rodríguez i Maria José Serra. El film, que és candidata als Premis Gaudí, també està sent una pel·lícula multipremiada ja que enguany ha forman part de la programació de 28 festivals , amb més d’una vintena de guardons. com ara al Festivals de gènere de Tallin, Bruseles i Porto Alegre , a la vegada que al nostre Terrormolins.

La mesita del comedor és una producció independent de baix pressupost i rodada en 10 dies, majorment en interiors (un únic pis) on explica la història d’una parella en un moment complex ja que després de diversos anys intentant-ho, acaba de néixer el seu primer fill. Jesús, el marit, decideix comprar una tauleta del menjador , la que menys agrada a la seva dona, i aquesta no serà una bona decisió, com es veurà a la pel·lícula… amb un guió plé d’humor negre i amb uns intèrprets credibles i que mantenen l’atenció del espectador fins el desenllaç final…