El passat 4 de maig, al teatre Cal Ninyo de Sant Boi de Llobregat, es va fer la presentació de tota la programació de la tercera edició del festival Fantboi. El festival es farà del 8 a l’11 de juny i com a novetat aquest any les projeccions i activitats tindran dues seus: els cinemes Can Castellet i la Sala B del teatre Cal Ninyo.

La programació del festival busca sempre nous talents, l’originalitat i la qualitat cinematogràfica perquè el públic pugui gaudir d’obres que difícilment es podran veure enlloc més.

L’Hugo Cobo, el director del festival ens va desgranar la programació d’enguany que comptarà amb l’estrena mundial de The Choice, una pel·lícula russa dirigida per Igor Federov, que promet sorprendre el públic amb el plantejament original i el ritme trepidant encara que tot passi en una localització. A més a més, en la secció oficial hi haurà l’estrena estatal de l’òpera prima d’Akira Iwamatsu, Happy Ending, una pel·lícula japonesa que ens narra la història d’un mangaka que se suïcida i la seva consciència apareix al cos d’una noia; A life on the Farm, un documental anglès, que s’ha pogut veure a Festivals com el Fantasia de Montreal i el Fantastic Fest d’Austin, on l’avi del cineasta Oscar Harding va morir al comtat rural anglès de Somerset i la seva família va heretar una cinta de vídeo extraordinària: un llargmetratge casolà de Charles Carson, que es pot descriure millor com «Monty Python coneix The Texas Chainsaw Massacre».

A la Sala B destaquem Blades in the Darkness, pel·lícula del cineasta underground alemany, Alex Visani que uneix forces amb l’italià Lorenzo Lepori, una estrena a escala nacional plena de sang i terror amb aroma de còmic; Emerge és un projecte que va néixer durant la pandèmia i plantejat per fer-lo amb pocs actors, localitzacions controlades i un equip artístic i tècnic reduït a la mínima expressió, tant és així que els seus creadors, Rafa Dengrá i Laura Gracia han actuat en els papers principals . Es va poder veure al Brigadoon de Sitges.

Pel que fa a la secció de curtmetratges, hi haurà la secció Sang Boi, la més gamberra del festival i la mítica Marató de tres hores de diumenge, que aquest any el públic serà l’encarregat de donar el premi al millor curt.

També hi haurà una sessió matinal gratuïta amb Bitelchús de Tim Burton i una de les sorpreses més bojes: el Llobregat Connection pel dissabte a la nit. Una sessió doble amb dos títols on el Fantboi uneix forces amb el B-Retina de Cornellà de Llobregat, on tots els fans de la sèrie Z, gaudiran al màxim amb The Mask of the Devil i Eating Miss Campbell de la Troma.

Llarga vida al Fantboi!

Més informació:

http://fantboi.com/ca/

Compra d’abonaments:

http://fantboi.com/ca/#!/abono

Xarxes socials:

Twitter: @Fantboifest

Instagram: @fantboi.fest