Productors Audiovisuals de Catalunya – PAC, per segon any consecutiu, dona el Premi Productor/a Emergent PAC, al FILMETS Badalona Film Festival. Inscriu el teu curtmetratge.

Aquest premi té com a objectiu buscar nous talents en la producció audiovisual catalana, així com premiar el risc i la llibertat creativa del/a productor/a. A més, amb aquest guardó es vol reconèixer el treball dels productors i les productores, una figura absolutament necessària en el món audiovisual, però al mateix temps molt desconeguda fora del sector.

L’associació Productors Audiovisuals de Catalunya – PAC reivindica el curtmetratge com a format imprescindible dins del ventall de la producció audiovisual, ja que és un dels primers exercicis de producció que es planifica i es porta a terme de forma semiprofessional.

INSCRIU EL TEU CURTMETRATGE

El passat 29 d’octubre, durant La Nit de les Venus a FILMETS, es va lliurar el primer Premi Productor/a Emergent PAC.

LLEGEIX LA NOTÍCIA DEL GUANYADOR DE L’ANY PASSAT