No veus bé aquest missatge? Visita’l on line
web de Barcelona Film Commission

…/…

sumari Editorial

Comença el rodatge de Blancanieves

The Guardian escull les deu millors pel·lícules rodades a Barcelona

Nou contacte per tramitar permisos de rodatge a la costa catalana

Galeria d’imatges del llargmetratge XP3D

La localització del mes: Tornabous

editorial

Ja ha arribat l’estiu! No obstant això, els rodatges no tanquen per vacances i aquest mes Catalunya és l’escenari escollit per acollir una nova revisió del conte de la Blancaneus, amb un repartiment ple de cares conegudes. Casa nostra també és notícia en terres britàniques on el diari The Guardian dedica un espai a parlar de les deu millors pel·lícules rodades a Barcelona, des de Biutiful i Vicky Cristina Barcelona a Todo sobre mi madre, L’auberge espagnol o Land and freedom.

Des de la BCFC també us volem comunicar que des de l’11 de juliol fins al 12 de setembre fem horari d’estiu. Ens podreu trobar a les nostres oficines de dilluns a divendres de 8 a 15h.

Bon estiu i bones vacances!


COMENÇA EL RODATGE DE BLANCANIEVES

Des de mitjans del mes de juny es roda en diverses poblacions catalanes com Sant Esteve Sesrovires, Vilanova i la Geltrú, Mataró, Susqueda-El Pasteral, Martorell o la ciutat de Barcelona, la revisió del conte de la Blancaneus de la mà de Pablo Berger i produïda per l’empresa catalana Arcadia Motion Pictures. La pel·lícula compta amb un cast de luxe encapçalat per Maribel Verdú, en el paper de la madrastra, i Macarena García i Sofia Oria, en el paper de Blancaneus. Daniel Giménez, Angela Molina, Pere Ponce, Josep Mª Pou i Imma Cuesta completen el repartiment.

THE GUARDIAN ESCULL LES DEU MILLORS PEL·LÍCULES RODADES A BARCELONA

L’edició online del diari britànic The Guardian dedica un espai de la seva publicació a fer un recull de les deu millors pel·lícules rodades a la capital catalana, a qui defineixen com a “colorida”. Entre els films destacats hi ha Todo sobre mi madre (Pedro Almodóvar, 1999), En construcción (José Luís Guerín, 2001), En la ciudad (Cesc Gay, 2003), Vicky Cristina Barcelona (Woody Allen, 2008), The passenger (Michelangelo Antonioni, 1975), L’auberge espagnol (Cédric Kaplisch, 2002), Biutiful (Alejandro González Iñárritu, 2010), En la puta vida (Beatriz López Silva, 2001), Land and Freedom (Ken Loach, 1995) i Barcelona (Whit Stillman, 1994). L’article es complementa amb vídeos de cada pel·lícula.

Podeu veure l’article sencer aquí:
http://www.guardian.co.uk/travel/2011/jun/21/top-10-films-on-barcelona.

NOU CONTACTE PER TRAMITAR PERMISOS DE RODATGE A LA COSTA CATALANA

Des de principis del mes de juny, el Servei de Costes del Departament de Territori i Sostenibilitat té una nova adreça i número de telèfon. Per tramitar permisos de rodatge a les platges de Catalunya aquest estiu podeu contactar amb Elsa Flores i Myriam Joaniquet per correu electrònic a elsaflores@gencat.cat i myriam.joaniquet@gencat.cat, respectivament, per telèfon al +34 93 495 80 00 o presencialment, entrant les sol·licituds per registre a l’Avinguda Josep Tarradellas, 2-6, 08029 Barcelona.

Cal tenir en compte que durant els mesos d’estiu s’autoritzen filmacions entre l’1 i el 15 de juliol en dies entre setmana i que del 16 de juliol al 31 d’agost, no s’autoritza cap tipus de filmació a les platges de Catalunya.

Pel que fa al termini de tramitació, es recomana demanar el permís amb 20 dies hàbils d’antel·lació, si no s’adjunta l’original de l’informe favorable del municipi on es durà a terme la filmació, o amb 15 dies hàbils en cas que s’adjunti. L’informe favorable del municipi pot ser el document original adreçat a la productora o un document escanejat, amb el registre de sortida de l’ajuntament, adreçat al Servei de Costes, que es pot avançar per correu electrònic.

Selecció d’imatges del llargmetratge XPD3 , dirigit per Sergi Vizcaíno i interpretat per Amaia Salamanca, Ursula Corberó i Maxi Iglesias.

[Les següents imatges corresponen a les sessions de rodatge realitzades a la Facultat de la Universitat de Barcelona i a Sant Feliu de Codines]


Fotografia: Joan Perramon / Barcelona-Catalunya Film Commission


Fotografia: Joan Perramon / Barcelona-Catalunya Film Commission


Fotografia: Joan Perramon / Barcelona-Catalunya Film Commission


Fotografia: Joan Perramon / Barcelona-Catalunya Film Commission


Fotografia: Joan Perramon / Barcelona-Catalunya Film Commission

La Torre de la Guàrdia de Déu de La Guàrdia d’Urgell (Lleida). La Torre de la Guàrdia de Déu és un dels molts atractius del municipi de Tornabous, concretament a la població de la Guàrdia d’Urgell. Es tracta d’una construcció romànica del s.XI, de planta rectangular, 9 metres d’alçada, bastida directament sobre la roca i dividia a l’interior per tres pisos.

Contacte:
Ajuntament de Tornabous
Mercè Jounou
Tel. +34 973 570 233
ajuntament@tornabous.cat

web de Barcelona Film Commission
D’acord amb la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (la LSSICE), t’informem que tens dret a revocar en qualsevol moment la recepció del nostre correu, així com eliminar o modificar les teves dades incloses a la nostra base de dades. A continuació, t’informem dels mecanismes que posem al teu abast per tal d’exercir aquests drets. PER ELIMINAR LES TEVES DADES: Cal que reenviïs aquest missatge amb la paraula BAIXA a la casella assumpte i que adjuntis nom i cognoms. PER MODIFICAR LES TEVES DADES: Cal que reenviïs aquest missatge amb la paraula MODIFICACIÓ a la casella assumpte i que adjuntis l’actualització de les dades que consideris pertinents.

Rosselló, 184 5è pis. Barcelona 08008         info@bcncatfilmcommission.com +34 93 454 80 66