L’equip de IN-EDIT posa en marxa el primer Festival de Documentals de Fútbol en la primera setmana de maig. Com ells mateixos ens expliquen “El futbol és tàctica i Tàctica és futbol de pel.lícula. El futbol ho és tot, ja que no existeix metàfora de la vida més precisa que un grup de persones treballant en equip per a assolir un objectiu: el gol. És la companyonia del vestuari en què conviuen, com una utòpica torre de Babel, persones de diverses procedències geogràfiques, socials, culturals i ideològiques. El futbol és la genialitat de l’individu i la suma de talents del col·lectiu”.

Oriol Rodriguez, director artístic del Festival continua dient “El futbol és tàctica i Tàctica és futbol de pel·lícula. I és per això que en aquesta primera edició de Tàctica us proposem una selecció de llargmetratges documentals que retraten el futbol des del seu vessant intrínsecament esportiu, però també des del social i el cultural. Un programa amb històries, totes elles, fascinants. Un festival de cine de futbol a fi d’entendre una mica millor la vida”.

Aquesta interessant proposta la trobareu en aquest enllaç