MestizoLab crea el fòrum de coproducció entre Mèxic i Espanya.

MestizoLab és una plataforma que neix amb el compromís de reforçar el desenvolupament del sector audiovisual de parla hispana, fomentant la coproducció de continguts entre Mèxic i Espanya, països líders de la indústria a la regió iberoamericana. MestizoLab realitza diverses activitats al llarg de l’any, entre les quals destaca el fòrum de coproducció entre Mèxic i Espanya, que aglutina les activitats principals: presentació de projectes de ficció i documental, tant espanyols com mexicans, taules rodones, networking, formació, pitchings , trobades one on one, jornades editorials i projeccions.

Aquesta sessió a càrrec de Vania Rojas, Directora de Vinculació, i Marcela Hinojosa, Coordinadora de Vinculació de Fundació Casa de Mèxic a Espanya, serà la presentació a Barcelona de MestizoLab.

Reserva la teva entrada aquí: Dia: dimarts 7 de març Hora Inici: 10h Lloc: Seu Sgae (Passeig de Còlon, 6. Barcelona)

Entrades aquí: