El prestigiós festival internacional Sunny Side of the Doc ha obert la convocatòria al tercer Global Pitch, que se celebrarà el 7 i 8 de febre del 2023. Enguany, aquesta pitching mundial estarà dedicat a l’emergència climàtica i el termini de presentació de projectes finalitzarà el 12 de desembre.

Daniel Condeminas amb Mathieu Béjot, director d’estratègia i desenvolupament del Sunny Side of the Doc al MIPCOM de Canes del passat mes d’octubre.

Els 12 projectes seleccionats participaran en el pitching internacional davant de més de 100 destacats professionals de la indústria audiovisual d’arreu del món, mitjançant tant presentacions en línia com reunions individualitzades. El guanyador rebrà 3.000 € i dues acreditacions per al festival, que se celebrarà el juny vinent a la població francesa de la Rochelle.

Si els dos primers anys d’aquesta iniciativa, les convocatòries van estar orientades al documental d’investigació i posteriorment al talent femení, ara es busquen propostes originals que posin la mirada en l’impacte del canvi climàtic en els recursos naturals, l’agricultura o les poblacions més desafavorides. Juntament amb la dimensió social, humana, un dels aspectes que poden interessar a l’equip seleccionador és que el projecte del documental plantegi solucions per lluitar contra el canvi climàtic.

El cost de la inscripció és de 90 € i donarà dret a participar en totes les activitats del Global Pitch.

Tota la informació sobre aquesta convocatòria la trobareu anant a aquesta adreça: www.docmarkets.com/wp-content/uploads/2022/10/SSD23_Call_Global_Pitch-VA.pdf . I l’accés al formulari en línia per a les inscripcions és aquest: https://sunnysideofthedoc.typeform.com/GP23-submission