Del proper dimarts 22 al diumenge 27 de novembre, es presenta a Igualada, la vintena edició del Zoom Festival dedicat als continguts audiovisuals.

Dimarts 22 de novembre. 20:30h : Inauguració amb “Quico Sabaté”

Inauguració del Zoom Festival 2022 i projecció de la pel·lícula “Quico Sabater, sense destí” dedicada a la vida de Quico Sabater, anarquista exiliat a França amb molts anys de lluita a l’esquena.

ZOOM CLASS: Classes magistrals

Destaca també d’aquesta edició el gran nombre de masterclass presentades , classes magistrals presentades per professionals de la televisió dels programes més destacats actualment en antena…

https://www.zoomfestival.org/activitats/zoom-class/

Programes de TV3 presents

Una de les activitats destacades d’enguany és que el Zoom Festival comptarà amb diversos programes televisius de TV3 de màxima audiència. La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), col·labora, un any més, amb el Zoom Festival.

Crims, el programa presentat per Carles Porta i que ha aconseguit grans èxits d’audiència, també serà present al Zoom Festival 2022. El divendres 25 de novembre es podrà veure a la Sala Gran del Cinema Ateneu d’Igualada un capítol inèdit del programa, que estrena nova temporada aquest proper 14 de novembre. La projecció serà a dos quarts de 9 del vespre i es podrà veure de manera gratuïta, tot i que caldrà reserva prèvia.

El talent show de cantants Eufòria, presentat per Miki Nuñez i Marta Torné que va ser líder a TV3 les nits del divendres amb més de 300 mil espectadors, serà present al festival amb un acte inèdit que portarà el nom d’Experiència Eufòria i que tindrà lloc el dissabte 26 de novembre a les 6 de la tarda al Teatre Municipal Ateneu. Entre d’altres sorpreses, l’acte comptarà amb un avançament del programa especial de Nadal de TV3 amb imatges inèdites del concert d’Eufòria del Palau Sant Jordi. De fet, diverses cares conegudes del programa musical Eufòria seran presents a l’acte.