El Festival de Internacional de Curtmetratges “La mida no importa” anuncia que té un nou premi especial: Premi Mercat de Barri, on el guanyador s’endurà 500 euros. Aquest premi va dirigit als curtmetratges on el Mercat, i molt especialment el Mercat de Barri, sigui un element fonamental per al cos narratiu del curt, on aquest construeixi un microcosmos social i aglutinador de la vida quotidiana.

La mida no importa” és un festival cinematogràfic que presenta a travès de gèneres i codis expressius, relats sobre vivències personals i quotidianes que posen de manifest la diversitat de les relacions humanes, el valor del diàleg i la interacció cultural. El festival és projecta des del Raval, on també ell es converteix espectador i protagonista. La coordinació d’aquest esdeveniment l’han dut a terme des del Casal de Barri Folch i Torres i l’Associació SLOWCUrT, amb la col·laboració de Fundació Tot Raval, Raval Cultura i el MACBA.

Del 15 de maig al 15 d’octubre podreu inscriure els vostres curtmetratges, anteriors al 2016, al Festival Lamidanoimporta 2018. Els curtmetratges que tinguin temàtica lliure poden participar a concurs i obtenir el premi, en aquesta categoria, de 1000 euros el primer i 500 el segon. El festival tindrà lloc a diversos espais del Raval del 25 al 27 de gener, i les bases les podeu trobar aquí.