Felicitem als companys de El Cinèfl que acompleixen dos anys de vida.
Reproduïm l’editorial del seu director JR Armadas:

“No era en plena setmana santa però l’1 d’abril de 2016 va haver-hi un petit miracle. Aquell dia obria les seves portes on line El cinèfil, un nou mitjà de comunicació que tenia com a principal objectiu informar i opinar sobre cinema i sèries i tot el que tingui a veure en el cine el llengua catalana.  Les nostres sospites es van confirmar. Per un costat hi ha un públic cinèfil ansiós de novetats, reflexió i opinió sobre cine. Fins aquí res de nou… El que sí era, en certa manera, una novetat és que un mitjà de comunicació es dediqués exclusivament a això en llengua catalana (oh! miracle). Tampoc és nou fer servir les xarxes socials (Facebook, Twitter, Instagram) per fer difusió dels nostres continguts. Al llarg d’aquests dos anys hem acumulat gairebé de 400.000 lectures als nostres continguts cinèfils! Una notícia que ens fa immensament feliços i que us agraïm de tot cor.

El cinèfil existeix gràcies als més de 25 col·laboradors que regularment ens expliquen, critiquen i/o opinen sobre el que passa a la TV, el cine i els festivals que tenim més a la vora. Però sobretot, el més important és que tenim una comunitat de fidels lectors que tenen ganes de saber-ne més sobre cine i volen aprendre-ho i informar-se en la seva llengua: el català. Tot plegat, i amb tota la humilitat del món, ens ha portat a convertir-nos en un dels mitjans de referència quant a informació sobre el 7è art.   

Dos anys després de sortir a la xarxa per primer cop, tenim intactes els nostres principis: informar de manera lliure i independent perquè estigueu al dia de l’actualitat i la reflexió cinèfila cada dia de l’any. La nostra intenció és continuar informant-vos, seguir organitzant esdeveniments cinèfils i no deixar de reflexionar i opinar sobre aquesta afició que compartim que també és un art. No patiu que ho celebrarem com toca ben aviat! Si us agrada el que llegiu… no dubteu a recomanar-nos i compartir-nos. Han estat dos anys llargs i intensos però sabem que podem arribar, amb vosaltres, molt més lluny…