El dijous dia 2 a les 21:15 h es preestrena la pel·lícula “Mil coses que faria per tu” al cinema Aribau. La pel·lícula, dirigida per Dídac Cervera, compta amb Peter Vives, Peyu, Iris Lezcano, Cristina Brondo, Carmina Barrios, Boris Ruiz, Pep Cortès i Carles Sanjaime en el repartiment.

“Mil coses que faria per tu” narra la història d’en Dani (Peter Vives) que ha perdut el rellotge de luxe que la seva xicota Mònica (Iris Lezcano) li va regalar per al seu aniversari. La noia, tipa de tantes decepcions, decideix trencar amb ell. Aconsellada pel seu amic Elías (Peyu), aficionat a la psicologia, Dani farà tot el possible per recuperar el rellotge i salvar la seva relació amb la Mònica.
Una situació que en principi sembla fàcil de solucionar però, al llarg del filme, veurem com una cadena d’infortunis complica el destí dels protagonistes.

La pel·lícula, amb pinzellades mafioses, és una comèdia romàntica produïda per Alhena Production i distribuïda per Alfa Pictures, i s’estrenarà als cinemes el divendres 2 de juny després de la molt bona acollida que va aconseguir al Festival de Cinema de Màlaga d’enguany.