Mil coses que faria per tuLa preestrena de la pel·lícula de Dídac Cervera, Mil coses que faria per tu, als cinemes Aribau, va acollir a més de mil persones que van gaudir d’ aquesta comèdia hilarant que s’estrena avui, 2 de juny, a més de 71 cinemes a Espanya.

La comèdia romàntica Mil coses que faria per tu, dirigida per l’exalumne del ESCAC, Cervera, és una producció de la productora catalana Alhena Production, en col·laboració de la valenciana Dacsa Produccions i la francesa Papaye que ha estat possible gràcies a la participació de Televisió de Catalunya (TV3), Televisió Espanyola (TVE) i de l’Institut Català d’Empreses Culturals (ICEC), entre d’altres.

Rodada a València i Barcelona podria catalogar-se com una comèdia mediterrània amb pinzellades hilarants, propers a Woody Allen, on l’argument original de Joan Sanz vol mostrar “què som capaços de fer per amor”, despertant els somriures més tendres entre els espectadors.
En el repartiment podem trobar a l’actor català revelació Peter Vives, a l’actriu valenciana revelació Iris Lezcano, a l’humorista Peyu en la seva primera aparició al cinema; a Jordi Vilches, Cristina Brondo, Carles Sanjaime, Boris Ruiz i a Carmen Barrios, més coneguda com Carmina a la gran pantalla (protagonista de Carmina y Amén i Carmina o revienta).

La història parla de com un rellotge pot fer-te donar un gir de 360 graus en la teva vida, com li succeïx al Dani (Peter Vives), el protagonista de Mil coses que faria per tu, que al perdre el Rolex que li regala la seva xicota, la Mònica (Iris Lezcano), acaba perdent al seu amor.
És llavors quan el protagonista, desesperadament, demana ajut al seu amic Elíes (Peyu), aficionat a la psicologia freudiana, que li ajudarà a recuperar el seu rellotge i la seva relació amb la Mònica amb els seus consells estúpids, que portaran al Dani a una cadena d’incidents trepidants amb la màfia i la policia.

Una pel·lícula surrealista i divertida que, després de quatre anys de gestació, s’estrena a tots els cinemes, en català i castellà, amb l’expectativa d’un èxit més que assegurat a les sales.