La propera edició del INTEGRATED SYSTEMS EUROPE que es durà a terme a Barcelona a finals de mes, acollirà més de 900 expositors, entre els que uns 120 ho seran per primera vegada. El conjunt d’aquest saló ocuparà uns 3.630 metres quadrats de superfície firal.

Les empreses que vindràn a Barcelona portaran productes i solucions innovadores de tot el panorama d’integració de sistemes i AV professional, (des d’eines domòtiques intel·ligents i de comunicació i col·laboració, pantalles transparents, senyalització “digital signage”, innovacions d’àudio etc...mentre que a la zona de Conferències tots aquests temes seran presentats per especialistes vingut d’arreu.

ALT NIVELL DE LES CONFERÈNCIES QUE ES PROPOSEN

Líders empresarials, professionals innovadors o pioners tecnològics abordaran alguns dels problemes, tendències de mercat i idees inspiradores de tot el sector AV i els sistemes integrats dins del programa de conferències ISE del 2023.

Com a novetat d’aquest any, entre l’extensa programació d’esdeveniments, CEDIA durà a terme la conferència Smart Home Technology i AVIXA programa les altres conferències i Tech Talks inaugurals, per aporten una visió profunda del sector recolzada per organitzacions globals que segueixen les tendències diàriament. A més, les conferències tindran lloc en una nova llar -les modernes sales de conferències construïdes expressament a la planta superior de la Fira Gran Via- per a una experiència encara millor dels assistents.

El programa d’esdeveniments de quatre dies amb el suport de Lang com a soci tecnològic i Shure com a soci d’àudio comença amb:

Conferència d’edificis intel·ligents

Sota el lema “La millor tecnologia intel·ligent encara està per venir”, la conferència de construcció intel·ligent, patrocinada per KNX, té lloc a CC4.1 i té lloc de 10:30 a 17:15. Explorarà temes com ara menors costos energètics, edificis més saludables, més control i automatització i entorns de treball millorats. També analitzarà el paper de les TI i l’OT a mesura que el Big Data, la IA i la tecnologia digital bessona canvien el panorama de la xarxa d’edificis.

Entre els ponents confirmats hi ha Erik Ubels, consultor; Dan Drogman, Smart Spaces; John Brough, Delta; i Matthew Marson, JLL. El president de la conferència, Bob Snyder, va dir: “No puc imaginar una millor manera d’obtenir una visió general de l’entorn construït, que està canviant ràpidament i cada vegada més intel·ligent. A més, SBC ofereix l’oportunitat de veure quines parts de l’edifici intel·ligent poden ser interessants per afegir al vostre negoci i us ofereix accés a altres integradors que han descobert les seves funcions.

Jornada de tecnologia de la llar intel·ligent

La Conferència de Tecnologia per a la Llar Intel·ligent, abans anomenada Programa de Desenvolupament Professional de CEDIA, s’estén de dimarts a divendres a CC1 i inclourà CEDIA oferir més de 65 hores de contingut. Aquesta conferència cobreix una àmplia gamma de tendències del sector, com ara el benestar, l’hospitalitat i la vida assistida, així com temes candents com els jocs, la intel·ligència artificial i la tecnologia lenta. Dissenyat perquè els delegats puguin triar sessions durant tota la setmana, els assistents poden reservar sessions a la carta o adquirir un CEDIA Pass que permet accedir a tot el programa.

La conferència desafiarà els integradors a incorporar de manera creativa les necessitats del demà als negocis actuals per aconseguir beneficis sostenibles. Les sessions tècniques inclouen una immersió profunda en quatre parts sobre el disseny, la implementació i la gestió dels baixos en espais d’entreteniment privats, així com un taller de pràctica recomanada de disseny d’àudio i sala de mig dia RP22 centrat en nivells objectius de rendiment que definiran l’experiència immersiva. Navega per sessions que milloren les teves habilitats en xarxa, la teva infraestructura i el cablejat per a la llar moderna, xarxes conscients del temps, WiFi 6 i Power Over Ethernet. Les sessions de negocis us asseguraran que tingueu la mentalitat i els processos adequats per preparar el vostre negoci per a l’èxit. Des de la superació dels reptes de contractació i la gestió de subcontractistes fins a la creació d’una anàlisi del punt d’equilibri, aplicaràs eines per mantenir el teu negoci amb èxit i rendibilitat.

Cimera de senyalització digital

Coproduït per invidis i Integrated Systems Events, Digital Signage Summit ISE comença el matí del dimecres 1 de febrer a CC5.1. Explorant el tema del poder dels píxels, aquesta conferència de nivell C sempre perspicaç comptarà amb experts en senyalització digital, líders pensats i proveïdors líders de tecnologia i serveis mentre aprofundeixen en temes candents com el paper de la senyalització digital en el comerç minorista omnicanal. senyalització verda i què serà el proper sector.

El president de la conferència i director general d’invidis consulting, Florian Rotberg, va dir: “DSS ISE ofereix una gran visió general de les últimes tendències i inspira com alliberar el poder dels píxels tant per als integradors com per als usuaris finals. Es tracta d’un mig dia ben aprofitat, amb coneixements exclusius sobre com aprofitar al màxim la tecnologia exposada a ISE”.

Cimera de les sales de control

També tindrà lloc el matí de l’1 de febrer, Control Rooms Summit, patrocinat per Guntermann i Drunck a CC5.3, aprofundirà en l’enorme tema de les dades. Els estudis de cas i les presentacions de ponents experts d’arreu del món acadèmic, proveïdors i comunitats d’usuaris se centraran en com fer un ús òptim dels fluxos de dades en creixement per prendre decisions crítiques de manera oportuna.

ESPAI FIRAL. SOLUCIONS INNOVADORES

Segons ens expliquen els organitzadors i com a soluccions innovadores, un expositor anomenat Naostage, és una start-up dirigida per enginyeria que ha creat la primera solució automàtica de seguiment 3D sense balises del món per ajudar a crear experiències en directe immersives i interactives.

També es podran trobar molts expositors per primera vegada a la Discovery Zone, situada a la plaça del Congrés entre els pavellons 4 i 6 i els pavellons 5 i 7, com el i3 Engineering, actiu en l’àmbit de la fabricació de solucions d’automatització i domèstica intel·ligent. La companyia presentarà la seva solució completa per a projectes d’habitatge intel·ligent i automatització empresarial, que consisteix en controladors muntats en un carril DIN, programari i una aplicació mòbil.

“El nostre objectiu és canviar la percepció de la gent d’una casa còmoda convertint-se en el seu estàndard. Un equip d’enginyeria és una recepta per al nostre èxit”, va dir Pavlo Tsiupka, director general de l’empresa.

I3 Engineering s’unirà a la Zona Discovery per Vidable. “A Vidable, estem construint la col·lecció més completa del món de solucions basades en IA per al vídeo empresarial”, va dir el director general, Mike Snavely. “Vidable permetrà als creadors i gestors de continguts de tots els nivells d’experiència analitzar fàcilment les seves biblioteques, millorar la qualitat de la producció i afegir millores orientades al compromís a escala, tot amb el poder de la IA.

Netvio, una marca professional de distribució i control de senyal AV, que subministra matrius, productes AVoIP, extensors i programari, també exposarà per primera vegada a ISE 2023. Els visitants de l’estand podran conèixer de primera mà el seu programari de configuració. i aplicació de control.

Prima, un fabricant OEM de controladors d’accés basats en web i lectors NFC/BLE, ampliats amb mànecs i cilindres fora de línia accionats per bateries, mostrarà els seus productes durant tot el programa.

El director tècnic de vendes, David Pancur, va dir: “Els nostres productes es poden integrar fàcilment en productes de tercers o integrar-ne altres mitjançant API modernes o MQTT, KNX, ganxos web, etc. El programari permet una gestió sense esforç tant del control d’accés com dels sistemes integrats, independentment de de si sou un usuari bàsic o avançat.

“Tenim total confiança en els nostres productes i també sabem que la integració és la manera correcta d’aconseguir una solució integral i d’alta qualitat. I això és exactament el que ens agradaria compartir amb vosaltres a la fira de l’ISE: us sorprendrà de la fluïdesa que pot ser la integració!”