l’Associació GrausTIC dins les activitats de la Diada de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) a Catalunya, organitza unes Jornades sota el lema “El Metavers i les noves realitats”.

El que ens ha deixat de positiu la pandèmia és l’acceleració cap al món digital. Així doncs, com l’any passat, farem un acte mixt en un format mixt, on el dia 9 de novembre a la tarda serà ONLINE i el 10 de novembre al matí en PRESENCIAL a la Torre Telefónica (Diagonal 00 – Pl. Ernest Lluch i Martín, 5 de Barcelona).

A través de les 5 taules online i 8 taules rodones presencials formades pels millors professionals i experts, es reflexionarà sobre aquesta nova tendència que anomenem Metavers i la influència en l’evolució de la tecnologia i del sector TIC, això com el seu impacte en àmbits tan transcendentals com l’Educació i la Salut, o en el gaming, i en com serà l’Administració o l’Urbanisme del futur en el metavers. També s’analitzaran els nous models de Negoci o com afecta a l’estrès de la gent o quin serà l’impacte social, entre d’altres temes.

I com cada any, la Diada representa una oportunitat única per al networking entre professionals del sector TIC, ara que sembla que hem recuperat l’anhelada normalitat.

Pots consultar el programa complet i realitzar la teva inscripció GRATUÏTA a través del link: https://diada.graustic.cat/inscripcio-diada-2022/

T’hi esperem!