El festival B-Retina de cinema sèrie B de Cornellà de Llobregat, va clausurar la seva setena edició aquest diumenge 18 de setembre amb els resultats del palmarès en les diferents categories que hi ha dins del festival. Aquests són els guardonats:

-Premi Golden Promise al primer millor curtmetratge: Phonorama d’Alex Rey

-Premi CDmon al segon millor curtmetratge: La última navidad del universo de David Muñoz i Adrián Cardona

-Premi DarkTV al millor llargmetratge de la Secció Oficial: Slasher de Alberto Armas

-Premi Appelhead al millor llargmetratge del festival en línia a Filmin: Jostissi de Carreró de Pedro Miralles

En aquesta edició, el festival ha dedicat un cicle especial a Nicolas Cage amb la projecció de tres dels seus films més característics. A part de les sessions fílmiques presencials i en línia, el festival ha organitzat  la presentació del llibre Las 100 primeras películas de Nicolas Cage de Paco Alcázar y Torïo García, un homenatge a Sebastià d’Arbó amb la projecció del seu film Viaje al más allà, i les sessions en directe dels pòdcasts “Estamvos Vivas” amb en Javier Parra i en Xavi Sánchez Pons i “Este pódcast es Canon” amb en Cristian Tomé i el Sergi Noguera.

En el següent enllaç trobareu informació de l’edició d’enguany i anteriors: https://b-retina.cat/