Euro Connection és la trobada de coproducció de curtmetratges que se celebra anualment dins del marc del Mercat de curtmetratges de Clermont-Ferrand, dirigida a productors, cofinançadors i broadcasters europeus que busquen socis internacionals.
Consisteix en un pitching de projectes davant de possibles socis internacionals. Els productors dels països associats han d’enviar els seus projectes a través d’un representant nacional. Posteriorment, un jurat europeu revisa els finalistes de cada país i selecciona els 14 projectes que participaran en l’Euro Connection.
Els productors/es dels projectes seleccionats són convidats a Clermont-Ferrand a presentar els seus projectes i a fer networking amb potencials socis. 
Criteris d’elegibilitat:Projectes de curtmetratges de ficció, animació, documental de creació o realitat virtual de menys de 30 minutsPresentats per una productora d’un dels països associats Han de tenir part del finançament assegurat (el finançament ha de venir d’un tercer: subvencions, premis, televisió,…)El productor/a té la intenció de desenvolupar el projecte com a coproducció internacional La producció o rodatge no pot començar abans de juny de 2023El productor es compromet a participar i presentar el projecte en cas de seleccióEl representant de l’Euro Connection a Espanya és Brais Romero.

Si voleu participar en l’Euro Connection, podeu enviar els vostres projectes a través de l’application form abans del 20 d’octubre i envieu un email a atodob@gencat.cat, indicant títol i productora del projecte per fer-ne un correcte seguiment. En el següent enllaç trobareu les bases de participació i fitxa d’inscripció.