Animac obre la convocatòria per a la presentació de projectes d’animació que vulguin formar part de la selecció de la Mostra Internacional de Cinema d’Animació de Catalunya.
La 27a edició d’Animac se celebrarà a Lleida del 23 al 26 de febrer de 2023. El termini per a presentar projectes d’animació que vulguin formar part de la selecció de la propera Mostra Internacional de Cinema d’Animació de Catalunya restarà obert fins el dia 31 d’octubre de 2022.

Premi Animac Talent.cat
Com a novetat en la convocatòria 2023, en la propera edició de la Mostra, les millors pel·lícules presentades per escoles catalanes d’Animació seran valorades per una selecció de persones expertes designades per l’organització com a jurat extern i optaran al premi AnimacTalent.cat.

CONSULTA LES BASES D’INSCRIPCIÓ 2023

INSCRIU-TE AL FORMULARI D’INSCRIPCIÓ 2023