Deluxe *Spain, empresa reconeguda per ser pionera en l’aplicació de la tecnologia en postproducció digital, està posa nt a  disposició del mercat publicitari recursos que abans estaven únicament reservats a la comunitat cinematogràfica, prenent com a referencia empreses com ara EFilm, Rushes, CO3, Beast, Deluxe 142, o Method, capdavanteres en serveis de postproducció cinematogràfica i publicitària, que representen a*Deluxe a nivell mundial.

A més, s’ha proposat, gràcies a les sinergies de coneixements dels professionals que formen Deluxe i de les importants infraestructures existents a l’àrea digital, obrir un nou camí cap a la postproducció digital publicitària. I és que *eluxe, a petició dels seus clients està postproduïnt qualsevol contingut a una resolució mínima de 2k i etalonant els treballs en pantalla de cinema, la qual cosa converteix aquest procés en una experiència única. A més, disposa de xarxes de comunicació propietàries per distribuir contingut a qualsevol lloc del món on Deluxe té instal·lacions.

El primer projecte ha estat per a l’agència DDB amb Media Markt “Tot la resta són Ximpleries”. “Agraïm la confiança que ha dipositat l’agència en nosaltres per realitzar aquest treball. Ha estat molt gratificant poder treballar durant 4 setmanes mà a mà amb els responsables del projecte. Junts hem treballat el color, la composició dels plànols multicapes i els efectes visuals de les més de 8 versions i de les 40 peces que componen tota la campanya.” afirma Ramón Martos, director general de Deluxe Espanya.

Deluxe té com a objectiu ampliar el ventall de serveis al mercat publicitari per cobrir totes les necessitats que els nostres clients demandin. A més, fidels als nostres principis volem seguir en l’avantguarda del mitjà.