L’estrena de “Les distàncies” era esperada amb delit pels qui no varem poder veure-la al darrer Festival de Malaga… Els pasis que s’han fet aquests dies deixen a l’audiència amb un excel·lent sabor de boca. La producció s’ha definit com una mena de manifest de la generació milennial, del “low cost” i realment respon a aquest esquema. Curiosament, no només amb allò que s’explica sinò també amb la pròpia producció en si. Es tracta del que s’acostuma a definir com una producció petita, d’interiors etc… però on els elements espaials, el muntatge o els recursos de càmera en ma, mantenen l’atenció de l’espectador… Com expliquen ·Les distàncies” a la propia web de la productora Coming Soon.amb la molt “rodada” Marta Ramirez al capdavant: ” L’Olivia, l’Eloi, el Guille i l’Anna viatgen a Berlín per visitar per sorpresa al seu amic Comas que fa 35 anys. Aquest no els rep com ells esperaven i durant el cap de setmana les seves contradiccions afloren i l’amistat es posa a prova. Junts descobriran que el temps i la distància poden canviar-ho tot”… Fantàstic: Amb aquesta “minimal” referència només podem recomanara als lectors d’aquest també minimal post d’irgència que la vagin a veure…