Després de dos anys, sense dur-se a terme a causa de la pandèmia, els premis PROYECTA tornen amb força a una gala que se celebrarà el proper 22 de juny al Recinte Modernista de l’Hospital de Sant Pau (Barcelona) i seran conduïts per l’actriu i presentadora Tània Sarrias .

Els premis Proyecta, van néixer fa deu anys en el marc del màster de Film business de l’ESCAC, i destaquen la tasca dels professionals del sector audiovisual en el disseny i l’execució de les millors campanyes de distribució, màrqueting i comunicació

.

Llista de nominacions:

Millor campanya de màrqueting de pel·lícula espanyola
Mediterrani – DeAPlaneta
Xavales – Filmax
Llibertat – Avalon
Tres – Filmax

Millor campanya màrqueting de pel·lícula internacional estrenada a Espanya
La pitjor persona del món – Elàstica
Drive my car – Elàstica
Una altra ronda – Bteam
Titane – Caramel

Millor campanya màrqueting d’obra audiovisual
Card – Atresplayer
El conte de la criada – HBO Max
Doctor Portuondo – Filmin
Reis de la Nit – Movistar +

Millor campanya de premsa nacional
Mediterrani – DeAPlaneta
Sis dies corrents – Filmax
El bon patró – Elles comunicació/Tripictures
Llibertat – Avalon

Millor campanya de premsa per a obres audiovisuals
Reis de la nit – Movistar
Merlí sapere Aude – Movistar
La Fortuna – Movistar
Nasdrovia T2 – Movistar

Millor campanya de premsa de pel·lícula internacional
Titane – Caramel
Annette – Elàstica
Drive my car – Elàstica
La pitjor persona del món – Elàstica

Millor Cartell d’estrena (sèries, pel·lícules)
Llibertat – Avalon
Sis dies corrents – Filmax
On n’hi caben dos – Filmax
Vida perfecta T2 – Movistar

Millor tràiler d’estrena (sèries, pel·lícules)
Mediterrani – DeAPlaneta
Sis dies corrents – Filmax
Tres – Filmax
Petite Maman – Elàstica i Avalon

A aquestes categories, se li sumaran el lliurament dels premis a la millor estrena a sales cinematogràfiques, atorgats per l’empresa Comscore, que distingirà entre dues categories, les estrenes superiors i inferiors a 150 còpies.

A més, durant la gala es concedirà un premi especial que reconeixerà les iniciatives realitzades entre distribuïdores i exhibidors per arribar al públic. I es farà entrega del premi Inspira, escollit pels alumnes de Film Business de l’ESCAC, que aquest any recaurà a l’empresa Filmin.

La consolidació dels Premis Projecta es duu a terme amb la celebració del primer taller del Laboratori Òpera Prima d’ESCAC, que ha suposat ampliar-lo en unes Jornades Projecta, que tindran lloc a Barcelona del 20 al 22 de juny.

En aquest marc es realitzaran màster classes especials amb membres destacats de la indústria audiovisual, així com tallers de màrqueting i els pitchings de projectes de llargmetratge i sèries seleccionats al laboratori.

D’aquesta manera, el 20 de juny tindrà lloc una màster class amb Chris Aronson, President, domestic distribution de Paramount, sobre “la distribució, Hollywood i el futur del cinema”; els dies 21 i 22, acolliran les sessions de formació centrades en el màrqueting i l’explotació audiovisual així com la presentació dels projectes que es desenvoluparan al Laboratori Opera Prima d’ESCAC (que compta amb el suport de l’ICAA), davant de representants de la indústria nacional.

Per a més informació: www.premiosproyecta.com