La Fira ISE 2022 arriba a Barcelona, amb noves conferències, més espectacles que mai i també amb gran nombre d’expositors. ISE es la fira líder mundial en quan a integració de sistemes i audiovisuals, i tindrà lloc a Barcelona del 10 al 13 de maig de 2022.


En conferència de premsa, el director gerent d’ISE, Mike Blackman, ens ha explica que feia cinc anys que Integrated Systems Events, i els seus copropietaris AVIXA i CEDIA, van decidir reubicar el Saló Integrated Systems Europe a Barcelona. Després de 16 anys a Amsterdam, ja era el moment per trobar una nova llar per al nostre espectacle, i en només dues setmanes, ISE 2022 obrirà la seva portes de la Gran Via, Fira de Barcelona.”


ISE és un aparador per a productes i solucions visuals i auditives d’avantguarda on fabricants i proveïdors de serveis presentaran les últimes innovacions professionals AV desenvolupades per els sectors del mercat comercial i residencial.

Més de 800 expositors, repartits en sis Zones Tecnològiques repartides en cinc pavellons de la Gran Via mostren les últimes novetats en AV polivalent. Del sector AV comercial, els assistents seran capaços d’explorar les últimes tecnologies AV innovadores que es produeixen per a nombrosos mercats en diferents sectors que operen en temàtiques com Aprenentatge, Esdeveniments en viu, Performance, Retail, Conferències i Col·laboració, Seguretat i Sanitat, per citar-ne només alguns.

Algunes de les marques líders que exposaran a ISE 2022 inclouen Alfalite, Barco, Christie, Google, KNX, LANG, Microsoft,
Panasonic, Samsung, Shure, Sony i Zoom.


A la part residencial, els visitants podran veure els últims televisors de pantalla plana, al sostre altaveus, projectors, pantalles de projecció, sales de cinema, il·luminació i sistemes de seguretat. Algunes de les principals marques residencials que exposen a ISE 2022 inclouen Artcoustic, Crestron, LAcoustics, KNX, Rako Controls, Sony, Storm Audio i moltes més.

ISE reuneix la comunitat AV global. A més d’una xarxa inestimable d’oportunitats, té molt a oferir tant als expositors com als assistents. Una conferència de cinc dies de programa durant tota la setmana que cobreix temes que van des de la tecnologia al detall fins a sales de control, esdeveniments en directe, educació i fins i tot superiots.
.

“AVIXA està orgullosa de ser copropietari d’ISE amb CEDIA i no podem estar més emocionats amb la nostra nova casa a Barcelona”, va dir David Labuskes, CEO d’AVIXA. “Estem buscant continuar la nostra sòlida col·laboració amb la ciutat de Barcelona, ​​així com reforçant la nostra relació amb la Fira de Barcelona. Aquestes relacions es van formar
abans de la pandèmia i reforçat durant la mateixa. Estic segur que només es faran més forts com nosaltres
mira cap a un futur sorprenent per a la indústria audiovisual i el programa ISE”.

Daryl Friedman, president global i conseller delegat de CEDIA, va comentar: “Les Fires comercials presencials són realment una pedra angular de la nostra indústria i les hem trobat molt a faltar aquests dos últims anys. No obstant això al mateix temps, persones d’arreu del món han descobert que les seves cases, a través tecnologia ben integrada, pot ser un centre central per a tots els aspectes de les seves vides, de manera que el el moment del retorn d’ISE no podria ser millor. Què hem preparat per a la conferència CEDIA a ISE satisfarà l’educació en directe i la connexió que tots anhelem des de principis del 2020. Així doncs molta gent m’ha dit que ISE serà el seu primer espectacle en persona en més de dos anys. La seva emoció és palpable com la meva. Tinc moltes ganes de veure-us a tots a Barcelona”.


El primer dia és de Refik Anadol: “Explorant el patrimoni de demà” a les 18:00 10 de maig. Anadol és un artista mediàtic líder mundial i pioner en l’estètica de les dades i intel·ligència de la màquina. Ell pronunciarà la conferència inaugural a ISE 2022. Un especial L’acte també tindrà lloc a la façana de la Casa Batlló el vespre del dissabte 7 de maig
per la col·laboració entre Anadol i OFFF Barcelona, ​​un festival de creativitat, art i disseny digital i ISE 2022.


El Keynote Day Two serà d’Alan Greenberg, titulat: ‘Next Generation Immersive Animació’ l’11 de maig a les 18:00 h. Com a conseller delegat i cofundador d’Illuminarium, Greenberg dirigeix ​​una empresa global d’entreteniment experimental innovadora creada per tot el món líders en immersió cinematogràfica, contingut interactiu i disseny teatral.

ISE també presentarà amb orgull ISE Immersive Art Experience. Per a l’espectacle ISE d’enguany
ha treballat amb l’empresa premiada Exhibition Hub per crear un espai virtual únic de 650 metres quadrats.
instal·lació d’art reality experience a la Fira Gran Via que combina diverses de les seves experiències artístiques immersives premiades. I RISE a la plaça d’Espanya és un espectacular espectacle de mapping de projecció que explorarà el
temes d’esperança, regeneració i renovació.