El Festimatge es defineix com “Tot allò que envolta el món de la imatge”… Es tracta, per tant, d’un festival únic a l’Estat espanyol ja que uneix en un sol certamen activitats de fotografia, curtmetratges i cinema en format 9,5. Està organitzat per Foto-Film Calella ( www.fotofilmcalella.org ) i compta amb el suport de l’Ajuntament de Calella (www.calella.cat

Des del 1966, FESTIMATGE fa de Calella un centre neuràlgic del món audiovisual a Catalunya, on tenen cabuda la fotografia i el cinema. El programa de curtmetratges, dirigit a tots els públics, inclou les projeccions del Trofeu Torretes de Curtmetratges que cada any convoca el festival.

A més de les projeccions, el festival celebra exposicions i tallers de fotografia, així com també el Mercat del Col·leccionista de Cinema, on podem trobar tota mena d’objectes relacionats amb el setè art.

www.festimatge.org